Rólunk

Miért pont itt? Budapesten éltünk, de az élet úgy hozta, hogy erre a környékre kellett költöznünk. Amikor ideköltöztünk, szerettük volna a környék adottságait, lehetőségeit felmérni, és bár már Budapesten is hallottunk a bogácsi termálvízről, egészen idáig nem volt alkalmunk személyesen is meggyőződni annak jótékony hatásairól. Amikor ellátogattunk a strandra, akkor örömmel tapasztaltuk, hogy a gyógyvíz hírneve nem üres reklám. Annak is kifejezetten örültünk, hogy a településen meghitt hangulatú pincesort is találtunk, remek helyi borokkal. Meglepetten tapasztaltuk, hogy a budapesti megszokott nyüzsgést itt sem kell nélkülöznünk, mert esténként a pincesor igazi túristamágnesként üzemel. Jelesebb alkalmakkor a szabadtéri sütés-főzés a pincék mellett nem ritka dolog. A település egyébként tipikusan a turizmusra, és a vendéglátásra rendezkedett be, kiváló éttermek is találhatók, de kellemes horgásztó is van az idelátogatók, és a helyiek számára. Néhány kilométeres távolságra érdekes, és különleges kirándulóhelyek találhatóak, és járművel Eger is könnyen, és gyorsan elérhető.
Azért döntöttünk a mellett, hogy itt létrehozzuk szálláshelyeinket, mert meggyőződésünk, hogy Bogácson mindenki jól fogja magát érezni!

nyugalom, vagy pörgés?

Pihenés & Buli

Szállásainkról rövid sétával elérhetőek a környék rendezvényszínhelyei. A strand, a wellness, a termelői piac, a borospincék, és a rendezvényszínpad is elérhető gyalogosan, nem kell járművet igénybe venni, meg tudja kóstolni a helyi termelők kiváló borait!

Igyekeztünk apartmanjainkat az árkategóriához képest magas színvonaló, és magas minőségű berendezési tárgyakkal felszerelni, az Önök kényelmes pihenése érdekében! Tiszteljen meg bennünket bizalmával, foglalja le szállását még ma!

Scroll to Top